The Evergreens

Wij zijn het Seniorenorkest van de Haaksbergse Harmonie. Al meer dan 25 jaar zijn wij een gezellige groep leeftijdsgenoten die met veel plezier muziek maken.

Repeteren doen we onder professionele begeleiding en we spelen prettig in het gehoor liggende muziek, bestaande uit bekende nummers en bewerkingen van nummers vanaf de jaren ’60.

Wat kunt u van ons verwachten?

Naast het plezier hebben in musiceren stellen wij ons ook ten doel om optredens te verzorgen. Dit met een repertoire waar een ieder, van jong tot oud van kan genieten.

Deze optredens kunnen zowel overdag als in de avonduren plaats vinden. Denk hierbij aan optredens in bejaarden- en verpleeghuizen, ouderenbonden, wandel- en fietsvierdaagse evenementen en opening van een winkel of bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden en wij zorgen voor  een passend repertoire.

Altijd in een leuk orkest willen musiceren ?

Beleef met ons het plezier van musiceren tijdens de repetities of bij een van onze optredens. Bij ons zijn uiteraard ook muzikanten uit omliggende gemeenten van harte welkom.

Bespeelt u een blaasinstrument en voelt u ook (weer) kriebels om muziek te maken? Kom gerust eens kijken en luisteren!

Elke dinsdagmorgen repeteren wij van 09.30u tot 11.30u in het Harmonie Gebouw aan de Uitterhoevestraat 7 in Haaksbergen.

Voor meer informatie neem dan contact op met Bennie Schurink.

Tel.: 053 5725208 / 06 13952878

E-mail: best88@home.nl