The Evergreens

Het orkest “ The Evergreens “ is vanaf haar oprichting in 1995 een graag gehoorde gast in binnen-, en buitenland. Met ons muziekgenre streven wij ernaar mensen dichter bij elkaar te brengen, hierop is het repertoire dan ook volledig afgestemd. Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Erix Dollekamp wordt met veel plezier herkenbare muziek gemaakt. Zoals de naam al doet vermoeden, worden er bekende nummers uit de zestiger jaren gespeeld, maar ook muziek uit latere tijden hoort tot het repertoire.

 “The Evergreens“ brengen muziek waarin iedereen zich herkent en waarbij het publiek ook kan dansen of meezingen

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij de keuze van het programma houden we in de eerste plaats rekening met onze doelgroep en stemmen we ons repertoire hierop af. In de loop der jaren hebben we een licht en gevarieerd programma opgebouwd waar ook de muzikanten van “The Evergreens“ veel plezier aan beleven. Door ons plezier en enthousiasme slagen we er steeds weer in om mensen een gezellige morgen, middag of avond te bezorgen. Dit blijkt uit de vele reacties die we ontvangen.

Ons repertoire bestaat o.m. uit pittige marsen, medleys van volksliederen, walsen, tango’s, ballroom, charleston, polka’s en uiteraard bekende evergreens. Kortom muziek die door heel veel mensen gewaardeerd wordt. U wilt een gezellige middag of avond voor een zeer betaalbare prijs, neem dan vrijblijvend contact op met Bennie Schurink.

Altijd in een leuk orkest willen musiceren ?

Kom eens kijken en luisteren, of liever nog meedoen!

Elke dinsdagmorgen repeteren wij van 09.30 tot 11.30 uur in het Harmoniegebouw aan de Uitterhoevestraat.
U bent van harte welkom en beleef met ons het plezier van musiceren.