Accent

Accent is ons orkest voor gevorderde leerlingen  die (bijna) hun A-diploma hebben behaald en studeren voor hun B-diploma. Daarbij worden ze ondersteund door enkele leden uit het concert-orkest.

Het orkest repeteert eenmaal per week gedurende 1,5 uur. Waar nodig wordt het orkest aangevuld met volwassen leden, indien er bepaalde instrumenten niet of onvoldoende in het jeugdorkest vertegenwoordigd zijn.

Het orkest staat sinds 2006 onder leiding van Hugo Masselink en speelt eenvoudige harmoniemuziek, maar ook marsen. Optredens worden zo’n drie maal per jaar verzorgd.

Repetitie

Het jeugdorkest repeteert elke maandag van 17.45 tot 19.00 uur in het Harmoniegebouw aan de Uitterhoevestraat. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken en luisteren.

Meer weten?

Voor meer informatie over Accent kunt u contact opnemen met de coördinator Jeugd en Opleiding.