U bent hier: Home › Evenementen › Evenementenoverzicht

C-orkest

Evergreens

Haaksberger Muzikanten

BegindatumNaamLocatieAanvangOmschrijvingBijzonderhedenURL voor meer info.
30-09-2017’t Grote nog net gin Oktoberfestde Kappen20:00

’t Grote nog net gin Oktoberfest

Op 30 september organiseren de Haaksberger Muzikanten i.s.m. ’t Noll’nkoor voor de eerste keer ’t grote nog net gin Oktoberfest in “Theater de Kappen”.

Na een geslaagde samenwerking tijdens het  Huiskamerconcert van de Haaksberger Muzikanten  op 5 maart jl. werd het idee geopperd om eens een groter evenement op te zetten. Er werd wat over en weer gegooid met ideeën en ’t Grote nog net gin Oktoberfest was geboren.

Het theater wordt omgetoverd tot een ware Fest- en Bierstube, waar Bier, Wein en  Bratwursten niet mogen ontbreken.

Zowel de Haaksberger Muzikanten als  ’t Noll’nkoor zijn druk in de weer om een zo mooi mogelijk programma op de planken te krijgen.  Tevens zijn “Die Stadlfreunde” voor deze avond uitgenodigd. Dit moet een  avond worden waar nog lang over gesproken gaat worden.

Voor deze avond zijn kaarten te koop bij de Kappen maar je kunt je kaarten ook rechtstreeks via de Haaksberger Muzikanten  reserveren, zodat er voor de vereniging een hogere opbrengst te genereren valt.

De kaarten zijn  € 10,00 per stuk

Kaarten zijn te bestellen bij:

Koen Slotman

06-11110893 of kslotman@home.nl