U bent hier: Home

Voor toegang tot het Harmoniegebouw is een gezondheidscheck en gastregistratie verplicht. Om het makkelijk te maken kun je die via onderstaande link alvast van te voren invullen. Je kunt ook ter plekke de QR code scannen met je telefoon die in de hal  hangt. Daarnaast zal in het gebouw om een Corona Toegangs Bewijs gevraagd worden aan alle personen boven de 18 jaar die deelnemen aan een culturele activiteit, zoals muziekles of een repetitie.

Gezondheidscheck en gastregistratie

Haaksbergse Harmonie

De Haaksbergse Harmonie is al sinds 1901 een muzikaal begrip in Haaksbergen. De vereniging bestaat uit verschillende geledingen en heeft naast een A- B- en C-orkest nog een slagwerkgroep (De Pleerstökskes), een seniorenorkest (the Evergreens) en een straatorkest. Meerdere keren per jaar verzorgen de geledingen concerten in Haaksbergen en omgeving, waarbij regelmatig wordt samengewerkt met befaamde solisten en vocalisten.

De Haaksbergse Harmonie verzorgt ook muzieklessen voor haar leden. Dit doet zij met behulp van gediplomeerde muziekdocenten, aangesloten bij Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen. Daarnaast verzorgt de Haaksbergse Harmonie sinds september 2017 muziekoriëntatielessen op basisschool Los Hoes.

Zoek in site:

Loginstatus: