U bent hier: Home

Aan de hand van de Meester
Muzikale workshop Jacob de Haan

Zaterdag 2 november organiseert de Haaksbergse Harmonie in Kulturhus “De Kappen” in Haaksbergen een workshop van de bekende componist en dirigent Jacob de Haan.

Klik hier voor meer informatie

Meedoen? Geef je op!

Wil jij deelnemen aan deze workshop en heb je minimaal een B-diploma? Geef je dan op  via deze link

Komen luisteren? Dat kan!

Mogelijk zijn er ook mensen die niet  willen deelnemen, maar wel aanwezig willen zijn bij het concert. Dat kan! Kaarten hiervoor zijn te bestellen via theater De Kappen Met deze toegangskaart is het ook mogelijk om ’s middags gedurende de workshop een kijkje te nemen.

Haaksbergse Harmonie

De Haaksbergse Harmonie is al sinds 1901 een muzikaal begrip in Haaksbergen. De vereniging bestaat uit verschillende geledingen en heeft naast een A- B- en C-orkest nog een slagwerkgroep (De Pleerstökskes), een seniorenorkest (the Evergreens) en een straatorkest. Meerdere keren per jaar verzorgen de geledingen concerten in Haaksbergen en omgeving, waarbij regelmatig wordt samengewerkt met befaamde solisten en vocalisten.

De Haaksbergse Harmonie verzorgt ook muzieklessen voor haar leden. Dit doet zij met behulp van gediplomeerde muziekdocenten, aangesloten bij Stichting Muziekonderwijs Haaksbergen. Daarnaast verzorgt de Haaksbergse Harmonie sinds september 2017 muziekoriëntatielessen op basisschool Los Hoes.

Zoek in site:

Loginstatus: