NTO: Meet & Greet – Open repetitie ma 15 jan 19.15u

Heb jij je aangemeld voor het Nieuw Talenten Orkest, aangeboden door de Haaksbergse Harmonie? Dan nodigen wij je heel graag uit voor onze open repetitie op maandagavond 15 januari om 19.15 uur!

Deze Meet & Greet is speciaal voor jou georganiseerd als je mee gaat doen aan NTO. Op maandagavond kun je vrijblijvend langs komen op de repetitie van ons Concert Orkest. Hier kun je eens een echte repetitie van dichtbij meemaken en beleven hoe het orkest o.l.v. dirigent Hugo Masselink muziek instudeert. Na de repetitie kun je, onder het genot van een drankje, kennis maken met de muzikanten en al je vragen op ze afvuren. Vragen over de harmonie, vragen over muziek, vragen over instrumenten… dit is dé kans om antwoord te krijgen op wat je maar te weten wilt komen.

Zien we je op maandagavond 15 januari om 19:15u in ons verenigingsgebouw aan de Uitterhoevestraat 7 in Haaksbergen?